Proef van zhineng qigong in een ontspannen vakantiesfeer. Acunar en haar instructors organiseren regelmatig reizen en vakanties in het buitenland. Bekijk hieronder het aanbod.

vrijdag 16 augustus 2019 tot zondag 25 augustus 2019Hele Dag
Herzegovina Lodges (Bosnië)
Herzegovina Lodges, Boracko Jezero bb 88400 Konjic
Reizen https://www.break-through.eu/evenement/ontdek-jezelf-in-bosnie-2/

Ga je met ons mee op stap om je te laten onderdompelen in een uniek land?

Een land met een uitnodiging tot wereldwijd samenleven in een klimaat van verzoening en vrede.  Ontdek wat de kracht van kwetsbaarheid met je doet!

Tijdens deze groepsreis willen we ‘samen het diepere ervaren’. Gesprekken en momenten om te delen met elkaar worden afgewisseld met momenten van verstilling en bezinning. Daarnaast is er ook ruimte voor individuele vrije tijd en verkenning. Niemand wordt tot iets verplicht en alle meningen en visies zijn welkom in een sfeer van openheid en vrijheid.

Via hoofd, hart en buik gaan we op zoek naar de patronen die je belemmeren om jezelf te zijn. Zo kom je weer in balans en leer je bewust keuzes te maken om je dromen en passies te manifesteren in je dagelijkse leven. Volgens neurowetenschappers is het volstrekte waanzin wat we nu ...

Meer
zondag 15 september 2019 tot zondag 22 september 2019Hele Dag
Reizen http://www.griekenlandaanzee.nl/chi-neng-qigong/

Leer bewust bewegen en zijn met Qigong. Iedereen die open staat om zich op een meditatieve, leuke en gezonde manier te ontspannen is van harte welkom. De workshop en oefenmomenten zijn zowel voor beginners als gevorderden. Van kop tot teen maken we ons hele lichaam zachtjes los, bewust van iedere spier, van ieder gewricht, van iedere gedachte, van iedere emotie… Het wordt puur genieten voor lichaam, ziel en geest! Hun Yuan Ling Tong!

Meer
zaterdag 21 september 2019 tot vrijdag 27 september 2019Hele Dag
Domaine De la Mothe (Belvès, Frankrijk)
Lamothe, 24170 Belvès, France
Reizen https://www.break-through.eu/evenement/persoonlijk-meesterschap-3/

Persoonlijk Meesterschap


Wanneer men aan Michelangelo vroeg hoe hij een beeld creëerde, vertelde hij dat het reeds bestond in de marmer. Zo heeft elke mens een pure essentie. Vanaf de geboorte bouwen we een geloofssysteem op waardoor we een barrière zetten tussen onze mogelijkheden (de sculptuur van het kwantumveld) en onszelf in de realiteit. Tijdens deze week exploreren we: “Hoe worden we terug de architect van ons leven?” aan de hand van ons 6-stappen-model.

Programma


Via hoofd, hart en buik gaan we op zoek naar patronen die je belemmeren om jezelf te zijn. Je gaat op een andere manier leren omgaan met je ademhaling, je stem, gedachtenpatronen, gevoelens en emoties, projectie, houding, beweging om je bewust te worden van wat jezelf aan potentieel hebt om je eigen keuzes te maken en ...

Meer