Instructor Workshop: Zhineng Qigong voor Kinderen

Meer

zondag 19 mei 2019 10:00 - 17:00

’t Groen Schooltje Hove

Boechoutsesteenweg 31 2540 Hove

Organisator

Acunar vzw

  Heb je zelf al een tijdje ervaring met Zhi Neng Qigong -als instructor of als beoefenaar- en zou jij het leuk vinden om deze ervaring over te brengen aan kinderen zodat je hen kan bewegen naar hun eigen kracht? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

  Deze workshop wordt georganiseerd samen met Kids to Move. Irma Van Tuil en Christiane Bahr delen graag vanuit hun jarenlange expertise hun kennis met jou!

  Op deze dag gaan ze op een speelse manier de kinderoefeningen verduidelijken en nodigen ze jou uit om op een creatieve en kinderlijk eenvoudige manier hier zelf verder mee aan de slag te gaan. Je krijgt na het volgen van deze workshopdag een certificaat zodat je aan de slag kan als kinderqigonglesgever in je eigen praktijk of in samenwerking met scholen.

  Natuurlijk kan je deze workshop ook volgen om thuis aan de slag te gaan met je eigen kinderen of kleinkinderen.

  Heb jij interesse in deze opleiding? Schrijf je dan hier in op deze pagina vóór 1 mei 2019 via de knop “Inschrijven” op deze pagina.

  Kosten: € 90,00 per persoon, dit is inclusief koffie/thee/water. Voorzie zelf wel een lunchpakketje

  Mocht je deze dag verhinderd zijn, maar heb je wel interesse, laat het ons dan zeker weten. Dan plannen we later deze workshop nog eens in. We willen nu alvast de cursus al organiseren zodat we op de familiedag op 25 augustus 2019 ook voor de kleinsten onder ons een programma kunnen aanbieden.

  Wij kijken er alvast naar uit om jou deze dag te mogen ontvangen!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *