Ontdek jezelf in Bosnië

Meer

vrijdag 05 juli 2019 tot zondag 14 juli 2019 Hele Dag

Herzegovina Lodges (Bosnië)

Herzegovina Lodges, Boracko Jezero bb 88400 Konjic

+31 (0)26 – 3628789

Organisator

Break Through – Ils en Marc

Ga je met ons mee op stap om je te laten onderdompelen in een uniek land?

Een land met een uitnodiging tot wereldwijd samenleven in een klimaat van verzoening en vrede.  Ontdek wat de kracht van kwetsbaarheid met je doet!

Tijdens deze groepsreis willen we ‘samen het diepere ervaren’. Gesprekken en momenten om te delen met elkaar worden afgewisseld met momenten van verstilling en bezinning. Daarnaast is er ook ruimte voor individuele vrije tijd en verkenning. Niemand wordt tot iets verplicht en alle meningen en visies zijn welkom in een sfeer van openheid en vrijheid.

Via hoofd, hart en buik gaan we op zoek naar de patronen die je belemmeren om jezelf te zijn. Zo kom je weer in balans en leer je bewust keuzes te maken om je dromen en passies te manifesteren in je dagelijkse leven. Volgens neurowetenschappers is het volstrekte waanzin wat we nu de hele dag doen: maximaal multitasken. Dat kan ons brein namelijk helemaal niet. We switchen dan gewoon heel hard heen en weer tussen twee aandachtsgebieden. In een wereld waarin we in materieel opzicht alles hebben, is aandacht het nieuwe goud: via breintraining exploreer je hoe je echt helemaal present kunt zijn bij wat je doet.

Aan het begin én het einde van elke dag is er een sessie lichaamsbewustzijn met Zhineng Qigong. Het volledige programma en alle informatie vind je op de website van Break-Through.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *