Zhineng Qigong instructors in België

Anne Smekens
Schoten
Annemie Vandebroek
Heusden-Zolder
psychologie
mijn visie in holistisch denken, in bewust worden dat lichaam en geest, emoties en zingeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn
Bruno Cappelle
Ronse
mindfulness,vipassana
Ik heb Zhineng Qigong ongeveer 15 jaar geleden leren kennen en ben er steeds meer verknocht aan geraakt. Ik doe mijn best om mijn vaardigheden en inzichten gelijkmatig op te bouwen in een drieluik van Qigong, Tai chi en vipassanameditatie. Ik geef training omdat ik vind dat deze inzichten bewaard moeten worden, omdat veel mensen er iets aan hebben en omdat ik daardoor zelf blijf trainen en verdiepen.
Dennis Swennen
Gent (Eke/Nazareth)
beginners,gevorderden,meditatie
Als qigong instructor en persoonlijke coach inspireer en begeleid ik mensen via bewustwording, meditatie, energetisch werk en persoonlijke organisatie naar meer ontspanning, helderheid en gezondheid.
Dominique Verhoeven
Kontich
Buteyko,filosofie
Als eeuwige zoeker heb ik eindelijk mijn tenten opgeslagen. Langs wegen die mij leidden naar zowat alle filosofische, psychologische, levensbeschouwelijke, religieuze en esoterische paden, heb ik rust gevonden bij een levensvisie die alle vorige lijkt te omvatten en die mij bovendien de middelen aanreikt om effectief aan de slag te gaan: Zhineng Qigong.
Erna Janssens
Boortmeerbeek
Gretl Van Ourti
Edegem
natuur,verbinding,vrijwilliger
In het alledaagse leven in verbinding blijven met de pure bron.
Inge Baecke
Gent
coach,holistic pulsing
Als inspirerend coach, help ik jou op weg naar je innerlijke kracht en te leven vanuit zachtheid en bewustzijn. Door middel van Zhineng Qigong en holistic pulsing komt alles in beweging.
Katrien Hendrickx
Tienen
beginners,gevorderden,massage,meditatie,voetreflexologie
Ik maak mensen graag bewust van energieën - lichaamsbewustzijn en zijnsbewustzijn. In mijn praktijk (yoga, massage, qigong, reflexologie) is qigong een constante aanwezige en de basis waarop alles rust
Katrin Verdurme
Kontich
acupunctuur,kinesitherapie
Lieve Van Sluis
Wilrijk
Nele Laporte
Kortenberg, Leuven
beginners,gevorderden
Met Zhi Neng Qigong verdiep ik mij verder in deze boeiende materie. Omdat ik zelf geloof dat deze zachte maar krachtige meditatieve leer essentieel is voor een goede gezondheid en ontwikkeling, wil ik dit graag met andere mensen delen.
Tilla Van Opstal
Edegem
beginners,bezielster Chi Neng België,gevorderden,opleidingen