Anne Smekens

Over Anne Smekens

Schoten
  vanzilver@live.be

Meer Info

Toen ik 10 jaar geleden na een burn-out op zoek was naar meer rust, kwam ik terecht bij lessen Qi Neng Qigong. De eenvoudige rustige bewegingen, waarbij je focust op de beweging en het effect in je lichaam, doen een diepe vorm van rust ontstaan. Door meer te verdiepen in de bewegingen, voel je ook meer het weldadig effect op je lichaam (diepere slaap, meer rust, soepeler, geen zware benen meer in de zomer, gelijkmatiger humeur …). Door het dagelijks te beoefenen, is het een soort van gezonde verslaving geworden.

Ook de filosofie erachter spreekt me enorm aan: waar je gedachten naartoe gaan, daar gebeuren wondermooie dingen. Zelf ondervonden. Omdat ik er zoveel positieve gevolgen van ondervind, wil ik dit graag doorgeven aan anderen, zodat ze er ook kunnen van genieten.

Daarom geef ik elke donderdagavond les in Schoten.

In balans door ontspannen bewegen

Zoek jij naar meer evenwicht? Hou je van zachte eenvoudige bewegingen die je ontspanning brengen?

Na een paar jaren uit Schoten weg te zijn, organiseert de Gezinsbond opnieuw lessen Chi Neng Qigong, geschikt voor alle leeftijden. Kom gerust langs op de gratis proefles op donderdag 21/2 om 20u in de kleine zaal in Dienstencentrum ’t Dorp in Schoten.

Afzonderlijk te volgen lessen op donderdag van 20u tot 21u30
op 28/2, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 6/6, 13/6, 20/6 en 27/6.

Leden Gezinsbond: €10 per les of €80 voor een 10-beurtenkaart

Niet-leden Gezinsbond: €12 per les of €100 voor een 10-beurtenkaart

meer info op: https://schoten.gezinsbond.be/activiteiten/chi-neng-qigong