Dennis Swennen

Over Dennis Swennen

Als qigong instructor en persoonlijke coach inspireer en begeleid ik mensen via bewustwording, meditatie, energetisch werk en persoonlijke organisatie naar meer ontspanning, helderheid en gezondheid.
Gent (Eke/Nazareth)
student sinds september 2013
  dennis@justflowing.com

Meer Info

In 2013 ontdekte ik Zhineng aan het einde van de zomer tijdens een vakantieworkshop. Kippenvel, mysterie en verbazing. Het was niet zomaar iets dat je leert en thuis later nog eens bekijkt. Neen, dit was een ervaring in lichaam, geest en hart. Voila zei het universum, wat denk je ervan? Hier wou ik het fijne van weten – en voelen. Ik wilde dit verder onderzoeken.

Ik werd steeds meer enthousiast over het leven, hoe de menselijke beleving in mekaar zit en hoe je werkelijk vreugde en innerlijke rust kan vinden. Qigong is voor mij iets geworden dat heerlijk is om te doen. Ik voel me verbonden met de natuur en het universum, het brengt rust in mijn denken én ik voel me energieker in het dagelijkse leven.

Deze filosofie uit het Oosten doordringt mijn levensstijl en ik beoefen qigong op regelmatige basis – dagelijks. Vandaag de dag geef ik workshops, lezingen en qigong lessen. Ik schrijf hier regelmatig artikelen over qigong, levensstijl, gezondheid, productiviteit en organisatie. Kortom hulpmiddelen om jou ook van een natuurlijke en rijke levenservaring te laten genieten.