• Lidmaatschap voor studenten en sympathisanten
  • Lidmaatschap voor instructors

Word lid van Acunar

Sinds 2018 inspireert Acunar mensen om hun ontwikkeling en gezondheid in eigen handen te nemen. Onze kracht is het grootst wanneer ze gebundeld is, samen met deze van anderen. Met mensen zoals jij, die ondanks de uitdagingen in het leven zelf de controle over hun leven willen nemen.

Word ook lid, neem de regie in eigen handen. Geef energie aan een wereld waarin we samen harmonie creëren, in onszelf en in de wereld.

Waarom lid worden?

Als lid steun je de visie van Zhineng Qigong en de missie van Acunar. Je helpt hierdoor de visie in realiteit te verwezelijken, je geeft jouw intentie energie. Je bouwt mee aan een gezonde en gelukkige wereld.

Lidmaatschap

Student - Sympathisant

12/per jaar
Onze eeuwige dank
Online Acunar Community

Instructor

60/per jaar
Onze eeuwige dank
Online Acunar Community
Profiel op de website
Activiteiten op de website

Instructor incl. verzekering

120/per jaar
Onze eeuwige dank
Online Acunar Community
Profiel op de website
Activiteiten op de website
Verzekering
Beroepsaansprakelijkheid

De online Acunar Community: Een discussieplatform en bibliotheek

De online Acunar Community is een discussie platform waar je terecht kan voor vragen en antwoorden, in een veilige, besloten omgeving. Je kan er in contact komen met andere studenten en instructors. Heb je een vraag over Zhineng Qigong, of wil je ontdekken wat andere mensen zelf hebben ervaren? Allemaal mogelijk. Welkom in het Qi-veld.

Daarnaast vind je er bijvoorbeeld interessante links, muziek en inhoud gemaakt door medestudenten. Kortom, een rijke bron aan informatie.

Deze community is volledig in het Nederlands. Én je komt tegelijk ook terecht in de internationale community, waar je met Zhineng Qigong beoefenaars en instructors ideeën en ervaringen kan uitwisselen.

Onze online Community, mede dankzij het Discourse.org platform.

Verzekering beroepsaansprakelijkheid

Acunar heeft een verzekering beroepsaansprakelijkheid afgesloten bij Allianz waarbij leden-instructors tegen een voordelig tarief kunnen aansluiten. Deze verzekering dekt schade aan derden, zowel bij activiteiten georganiseerd door Acunar als door de instructor zelf

Lid Worden

Vul het formulier in en word vandaag nog lid.

  • - Kies je lidmaatschap -
  • Student - Sympathisant
  • Instructor
  • Instructor incl. verzekering
Het resterende lidgeld voor dit jaar bedraagt {totalprice} wanneer je vandaag lid wordt. ({monthlyprice}/maand x {monthsleft})

31 december van het jaar
0 maanden
0,0 euro
Resterend bedrag voor dit jaar
0,0 euro
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Telefoonnummer
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats
GDPR
Certificaat
Klik hier om je certificaat te uploaden...