Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Dennis Swennen

|www.justflowing.com

In 2013 ontdekte ik Zhineng aan het einde van de zomer tijdens een vakantieworkshop. Kippenvel, mysterie en verbazing. Het was niet zomaar iets dat je leert en thuis later nog eens bekijkt. Neen, dit was een ervaring in lichaam, geest en hart. Voila zei het universum, wat denk je ervan? Hier wou ik het fijne van weten – en voelen. Ik wilde dit verder onderzoeken. Ik werd steeds meer enthousiast over het leven, hoe de menselijke beleving in mekaar zit en hoe je werkelijk vreugde en innerlijke rust kan vinden. Qigong is voor mij iets geworden dat heerlijk is om te doen. Ik voel me verbonden met de natuur en het universum, het brengt rust in mijn denken én ik voel me energieker in het dagelijkse leven. Deze filosofie uit het Oosten doordringt mijn levensstijl en ik beoefen qigong op regelmatige basis – dagelijks. Vandaag de dag geef ik workshops, lezingen en qigonglessen. Ik schrijf hier regelmatig artikelen over qigong, levensstijl, gezondheid, productiviteit en organisatie. Kortom hulpmiddelen om jou ook van een natuurlijke en rijke levenservaring te laten genieten.

juni 2020

Wekelijkse lessen te Gent

juni 4
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Wekelijkse lessen op donderdagavond te Gent
BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, Gent België

Qigong helpt om meer balans te brengen in je leven en om meer tot jezelf te komen. Jong en oud, lenig of niet, iedereen is welkom! Voorkennis is niet vereist. Benieuwd? Wekelijkse lessen te Gent op donderdagavond.

Meer weten »

Ontspannende Meditaties voor Beginners

juni 4
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Meditatie in Gent
BlinkOut, Vlaanderenstraat 53, Gent België

Een moment om tot rust te komen. Even niets doen.

Meer weten »

Wekelijks Online Qi Meditatie

juni 9
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Wekelijks Online Qi Meditatie op dinsdagavond

Het doel van het Online Qi Center is om je te helpen vaker te oefenen. Door de oefeningen en meditaties van Zhineng Qigong versterken we samen onze intentie, ons karakter en de community. Welkom online elke dinsdagavond!

Meer weten »

Systematic Foundation Course Re-Born Met Ling & Lu

juni 20 - juni 21
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Teacher Ling en Lu online
Online België

Leg de basis voor een nieuwe manier van denken en doorbreek het oude patroon. Leer de wereld met nieuwe ogen waarnemen. Bouw stap voor stap een nieuwe gewoonte op, denkend aan overvloed, wat de basis is voor geluk en gezondheid. Laag voor laag, bevrijd jezelf van de vortex van het ego en creëer je nieuwe bestemming.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen