Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Judith Spillemaeckers

Kalmthout|
profielfoto Judith Spillemaeckers

Ik ‘beweeg’ graag: ik heb altijd graag gedanst en op latere leeftijd was ik heel even grote fan van triathlon.  Tot een whiplash in 2012 een einde maakte aan mijn inspannings-plezier en me confronteerde met frustrerende lichaamsbeperkingen …

Mijn zoektocht naar een nieuwe bewegingsvorm bracht me bij Zhineng Qigong.  Tijdens wekelijkse lessen leerde ik mijn lichaam opnieuw kennen en vertrouwen binnen haar mogelijkheden. Omdat ik deze lessen erg miste tijdens de schoolvakanties, nam ik tijdens weekend en vakantieperiodes deel aan enkele ééndaagse en meerdaagse workshops: daar werd ik compleet ondergedompeld in een heel gamma Zhineng Qigong en ik genoot er erg van.  Om me nog verder te kunnen verdiepen, nam ik deel aan de instructoropleiding bij het Chi Neng Qigong Instituut België.

Vandaag ga ik bewuster om met mijn lichaam en heb ik mijn fysieke grenzen leren accepteren en respecteren. Het is ook fijn om dit via ontspannende begeleide sessies aan anderen te kunnen doorgeven.

Facebook

juni 2020

Zomerreeks 2020 in de Kalmthoutse natuur – dinsdagavond en donderdagvoormiddag

juni 4
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Qigong in de Kalmthoutse Heide
Kalmthoutse Heide, Korte Heuvelstraat 76
Kalmthout, België

Tijdens deze lessen zijn zowel beginners als gevorderden welkom. Ik kijk er enorm naar uit om weer samen te oefenen!

Meer weten »

Wekelijkse lessen te Kalmthout

juni 9
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Wekelijkse les op woensdagavond, niet tijdens de schoolvakanties
Revalidatie Carpe Diem, Pastoor Weytslaan 21/5
2920 Kalmthout, België

Deze sessies gaan wekelijks door met uitzondering van de schoolvakantie.  Je wordt begeleid in het uitvoeren van eenvoudige bewegingen, in volle aandacht voor je hele lichaam, op een ontspannen manier. 

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen