Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Tilla Van Opstal

Edegem||www.chineng.be

Ik werkte in Antwerpen en had de opdracht samen met mijn collega en vriendin een nieuw computerprogramma op te zetten. Daarvoor moesten we regelmatig samen naar Brussel rijden. Om de uren filestaan te doden, hadden we het over alles behalve business en zo kwamen we terecht bij Chi Neng Qigong. Ik had er nog nooit van gehoord, maar mijn collega had inmiddels een video besteld. Bij gebrek aan apparatuur kon ze die echter thuis niet afspelen. Eind juli 2000 hebben we bij mij thuis samen deze video bekeken. Daarna ben ik onmiddellijk aan een gong begonnen en heb ik in september mijn eerste eendaagse workshop gedaan (de video heeft het huis niet meer verlaten…). Ik wist onmiddellijk dat dit het was: lichaam en geest tegelijkertijd trainen. Mediteren stond al lang op mijn verlanglijstje, doch het gaan zitten en mijn hoofd leegmaken was me tot dan (en tot nu) nog niet gelukt. Na mijn eendaagse heb ik onmiddellijk besloten de opleiding te gaan volgen. Mijn kinderdroom zou gedeeltelijk uitkomen, niet gewoon als juf ‘gym’ geven, maar iets veel waardevollers onderrichten…’

Tilla Van Opstal heeft Zhineng Qigong 20 jaar geleden in België geïntroduceerd. Ze richtte het Chineng Qigong instituut op en organiseert de opleiding tot instructor.

april 2021

Trainingsdagen voor gevorderden bij Tilla Van Opstal

april 24
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Trainingsdagen voor gevorderden
’t Groen Schooltje te Hove, Boechoutsesteenweg 31
Hove, 2540 België

Deze dagen zijn gecreëerd om zowel instructors als meer gevorderde studenten de mogelijkheid te geven om enerzijds zeer intens samen te trainen in een sterk Qi-veld en anderzijds ook kennis te laten maken met de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen Zhineng Qigong.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen