Qigong voor iedereen: Een terugblik op de startdag van Acunar

Qigong voor iedereen op zondag 10 februari 2019 te Kortenberg

Er was eens … een mooie intentie om een plezierige dag te beleven, samen met andere qi-gongers, en waar iedereen van zou genieten.

Op één of andere manier bracht deze intentie een aantal mensen samen en op 10 februari 2019 was het dan eindelijk zover: Acunar vzw organiseerde haar allereerste Qigong dag!

Een dag waar ik met harte-vreugde naar terugkijk:

Vol ontspanning – met serieuze en zotte momenten,
in verbinding met onszelf en met anderen,
met nieuwe gezichten – toch voor 1 dag – en bekende gezichten.

Iedereen kon er proeven, ervaren en genieten van een erg gevarieerde dagindeling.
Zes ervaren instructors boden voor elk wat wils, ieder in hun eigen stijl, met hun eigen talent.

En uiteraard werd er ook tijd gemaakt om kennis te maken met Acunar vzw – de betekenis ervan werd de ganse dag geVOELd en beLEEFd.

Een mooie intentie werd een zalige ervaring, een zoete herinnering en een nieuwe wens naar meer … en woeps, de intentie is alweer gezet!

Hun yuan ling tong

3 Comments

 1. Tine Derick

  Dikke proficiat voor dit zeer mooi en zo liefdevol initiatief. Ik heb er intens van genoten en kijk mee uit naar al het moois dat nog komt, want dat dit een prachtige vereniging is, is wel duidelijk. Er werden hemelse zaadjes gezaaid en deze zijn nu al aan het uitgroeien tot een krachtige en energierijke, zeer bijzondere boom. Het is echt fijn om van zo’n prachtig samen-zijn en samen-groeien deel te mogen uitmaken. Dank je wel, Acunar-bestuur en vrijwilligers!

 2. Katrien Hendrickx

  Het was inderdaad een heel geslaagde bijeenkomst van Zhinengers en tof om weer zoveel bekenden terug te zien en samen te spelen met energieën …

  Het was verrijkend, de verschillende workshops vanuit de eigenheid van iedere instuctor, een frisse wind die waait en wie weet wat nog aanbrengt …

  Zeker voor herhaling vatbaar !
  Bedankt bestuur Acunar en alle vrijwilligers om dit te organiseren 🙂

  1. Dennis

   Dank je wel Katrien voor je reactie. Ja, ik vond het ook een mooie dag!

Comments are closed.