Training in Savoisy, augustus 2019

Vierdaagse training in Bourgogne, Savoisy, augustus 2019

“Na een fijne treinrit, vanuit Lille kwam ik aan in Montbar, Johan wachtte me op en bracht me naar Savoisy. We kwamen aan op een prachtig domein midden in de natuur, in een godvergeten dorp en werden hartelijk verwelkomd met een heerlijke gezonde maaltijd en maakten kennis met onze medeqigongers. Ik voelde het in mijn hele lijf dit wordt alvast een prachtige tijd.

We rondden deze eerste dag af met een meditatie onder de oude eikenboom, onder het goedkeurend oog van de volle maan.

Vier dagen lieten we ons onderdompelen in de pure qi van de natuur, samen leren van en aan elkaar, met ervaren en nieuwe instructors.
Inspirerende opwarmingsoefeningen, genieten van een mooie Lift Qi Up , bijsturen, aanvullen en corrigeren, we lieten het allemaal over aan het moment. De inbreng van elkeen bracht een ongedwongen en leerrijke sfeer.

Leven in het hier en nu, genieten van de natuur, de rust, qigong, fijn gezelschap, verwend worden door een fantastische keukenploeg, het was leven als God in Frankrijk.

Een dagje cultuur naar de prachtig abdij van Fontenay, een dagje kuieren in Flavigny, ongetwijfeld één van de mooiste dorpjes van Frankrijk, maakten deze vier dagen tot een welzijn voor lichaam en geest.

Met dank aan Nele en Johan voor het organiseren van deze fijne tijd.
Hun Yuan Ling Tong”

– Inge Baecke

 

One Comment

  1. nele

    Zalige training in Savoisy!

Comments are closed.