Vierdaagse workshop met teacher Lu Zhengdao, september 2019, Affligem

Vierdaagse workshop met teacher Lu Zhengdao 5-8 september 2019, Affligem

Ik vond de energie en de sfeer super. Het was zo mooi hoe iedereen met elkaar omging. Er zijn inzichten voor mij gekomen en blokkades doorprikt. Ik voel mij onmetelijk rijk vanbinnen! Ik slaap veel beter sedertdien en sta zeer sterk in mijn kracht met veel meer energie dan voor de workshop.

-Katty

De workshop met teacher Lu was een verrijking zowel op theoretisch als praktisch vlak. Het grote energieveld van master Lu heeft mij diep geraakt. Ik heb mijn kennis verrijkt over de manier waarop we in het leven staan en de weg naar ons ware zelf.

-Ignatia

Super ervaring! Verdieping op het juiste moment. Met zorg en liefde georganiseerd. Dank.

-Anne

Ik heb genoten van deze verdieping, de eenvoud en de duidelijkheid om het ‘ware zelf’ te kunnen begrijpen. Ik ben nog meer bewust geworden van onze eigen verantwoordelijkheid om meester te worden van ons leven. Ik heb met volle teugen genoten. Easy but not easy. Layer by layer.

-Ils

Tijdens deze workshop heb ik mijn wilskracht vergroot en mijn grenzen verlegd. Ik heb inzicht gekregen dat het ‘nieuwe zijn’ in China, Amerika en Europa via verschillende kanalen – los van elkaar – dus uit eenzelfde bron, ontspuiten. En dat vind ik hoopvol.

-Marc

Ik kan de blijheid voelen binnen in mij. Er staat een glimlach op mijn aangezicht. Danku om dit te mogen ervaren.

-Leo

Wat kan ik zeggen: het was geweldig. Afzien en leuk. Goed georganiseerd.
Die chocolatier bar doe ik onze Lieve Heer niet na. Maar ik doe m’n best.

-Ama